3. 1. 2008.

Lik wong aka Riki-Oh: The Story of Ricky (1991)


Volite filmove sa puno krvi i nasilja? Onda je ovo film za vas. Ovako krvav i debilan film niste gledali. The story of Ricky je sigurno jedan od najčudnijih Sf akcija. Mislim, ta drama ,ta gluma, ti efekti....to se nemere rečima opisati.No, da vam pobliže objasnim o čemu se zapravo radi.





Likovi


Siu-Wong Fan ... Riki-Oh Saiga

Mei Sheng Fan ... Assistant Warden (as Faan Mooi Saang)

Ka-Kui Ho ... The Warden

Yukari Ôshima ... Yomi - Huang Chaun

Frankie Chin ... Narumi - Hai

Tetsuro Tamba ... Riki's Master

Gloria Yip ... Keiko (Riki's girlfriend)

Philip Kwok ... Lin Hung
rest of cast listed alphabetically:

Suet Lam


Daan Bob Chit Long


Ji Keung Wong


Cheng Chuen Yam ... Wildcat



Ukratko o filmu

Radnja je smeštena u blisku budućnost koja i nije tako svetla. U toj budućnosti sve je privatna svojina pa i zatvori. E, naš mladi junak Ricky dospeva u prdekanu i uskoro postaje glavni isterivač pravde među zatvorenicima. Treba napomenuti da je on pun rana od metaka koji su još uvek u njemu a što...to vam neću otkrivati. I tako ovaj mladi fajter štiti slabašne pitomce koje maltretiraju oni malo prgaviji pitomci. Na kraju totalna osveta, on ubija "kraljicu" to jest mutiranog upravnika zatvora i eto ti hepi end.Stvarno vam nebi više otkrivao jer film je neverovatno zabavan.

Komentar:

Ovo čudo od filma je pre sve žestoka kritika kapitalističkog društva i njegove tekovine. Zato odgledajte ovaj film i dignite revoluciju. HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!

Ocena:Nemož' biti zabavniji

linkovi za torrent

http://thepiratebay.org/details.php?id=3433615

Нема коментара: