3. 1. 2008.

Rock 'n' Roll Nightmare aka The Edge of Hell (1987)



UFFFFFFFFFFFF.... Evo ovako, zamislite velikog fana bodibildinga i glam muzike sa natapiranom plavom kosom pa još sebe naziva THOR! Dakle ovaj šampion u bodibildingu i muzičar se usudio da snimi horror film (čuj horror) i tako pokaže celom svetu kakav je on majmun.




Likovi:

Clara Pater ... Mother
Jesse D'Angelo ... Little Boy
Chris Finkel ... Father
Jon Mikl Thor ... John Triton
Jillian Peri ... Lou Anne
Teresa Simpson ... Randy
Frank Dietz ... Roger Eburt
Liane Abel Dietz ... Mary Eburt
Denise Dicandia ... Dee Dee
Jim Cirile ... Stig
David Lane ... Max
Gene Kroth ... Karl
Rusty Hamilton ... Seductress
Carrie Schiffler ... Cindy Connelly
Tralle D'Farrell ... Groupie

Lara Daans ... Groupie (as Layra Doans)
Nancy Bush ... Groupie

Ukratko o filmu

Pazi 'vamo radnja je sledeća, ukleta kuća u kojoj demon izlazi iz rerne i ubija domaćicu, sledeće što se dešava bend THOR!-ov dolazi tu da bi snimio album. I ondak oni sviraju hitove poput WE ACCEPT THE CHALLENGE!!!!!!!!!! Nedugo zatim članovi benda
nestaju pod misterioznim okolnostima, a samo je THOR!-u to sumljivo. I onda ima jako loše glume pa malo sisa pa malo gumenih sranja koje predstavljaju demone i onda sledi ZADNJIH 15 MINUTA FILMA!!!!!!! Ajoj brate, ajoj. Elem, na kraju ispada da je THOR! svo vreme znao da kuću zaposeo Šejtan jer je on, njegovo veličanstvo THOR!, ustvari...tamtaramtamtam.......ARHANGEL...dadada bez zajebancije jebeni arhangel! Onda seldi THOR!-ova borba sa gumenim Đavolom i na kraju dobro pobedi.

Komentar:

Ovaj film je jaaaaaaaaaako loš znači jakoooooo. Od priče preko jezive pozadinske muzike i soundtrackova , blago retardirane glume do specijalnih efekata. Film obavezno nabaviti ako mrzite popularni metal iz osamdesetih, posle ovoga ćete imati još jedan razlog više da ga mrzite. E da, što je najcrnje ima i nastavak.

Ocena:Teško se ovaj film može oceniti.

Linkovi za film:

http://rapidshare.com/files/26034283/Rock__n__Roll_Nightmare__1987_DvdRip.part1.rar
http://rapidshare.com/files/26034323/Rock__n__Roll_Nightmare__1987_DvdRip.part2.rar
http://rapidshare.com/files/26034287/Rock__n__Roll_Nightmare__1987_DvdRip.part3.rar
http://rapidshare.com/files/26034308/Rock__n__Roll_Nightmare__1987_DvdRip.part4.rar
http://rapidshare.com/files/26034290/Rock__n__Roll_Nightmare__1987_DvdRip.part5.rar
http://rapidshare.com/files/26034171/Rock__n__Roll_Nightmare__1987_DvdRip.part6.rar

1 коментар:

Zyel је рекао...

"Rock 'n' Roll Nightmare" je pravi naslov za ovakav film. I jeste horor, ali ne u žanrovskom smislu (strava i užas od filma, a ne film strave i užasa).
Gluma je na nivou porno filmova, što i ne bi bilo toliko razočaravajuće da se u filmu našla po koja scena eksplicitnog seksa. Onda bih bar znao da gledam pornić. Ovako svega nekoliko scena koje su preblage i za soft-porn. I u domaćim komedijama '80.-ih ima više golotinje.
Interesantno je to da se ne sećam da sam pre ovoga filma gledao ijedan horor film u kojem se pojavljuju čudovišta u po bela dana. Presedan.
Opet, nikad nisam video da se u stvarnom životu neko za probu benda doćeruje kao da ide na modnu reviju, i još kad se na probi ne pojavi jedan član, to niko ne primećuje, nego potpuno normalnim sledom okolnosti pevač preuzima njegov instrument i sve se nastavlja kao da tog lika nikad nije ni bilo. Možda bi to moglo da prođekao tipična priča za basistu nekog grindcore benda, ali ne i ovde.
Rasplet je stvarno spektakularan, efekti na nivou. Lik pridržava rukama nekakve mutirane porske zvezde da bi izgledalo kao da ga napadaju. Na kraju đavo nestaje u plamenu najobičnije navijačke baklje.
700 megabajta protraćenog prostora na disku i sat i po vremena koje mi niko ne može vratiti.
Ocena: Samoubistvo je ponekad najbolje rešenje.